Beställning av skolmat för gymnasieelever

Från och med tisdag 5 maj kommer skolmat att erbjudas till gymnasieelever som är bosatta i Hedemora kommun. Beställning av matlådor till kommande måndag, tisdag och onsdag görs senast torsdag kl 11:00 veckan innan och kan hämtas på måndagen den vecka beställningen gäller. Beställning av matlådor till kommande torsdag och fredag görs senast tisdag kl 11:00 samma vecka och hämtas på torsdagen den vecka beställningen gäller. Du kan dock beställa till hela veckan i samma beställning, veckan innan.
Maten följer skolans matsedel och levereras kall. Inga tillbehör ingår. Endast en matlåda per person och dag. Det är viktigt att du hämtar beställd mat!
Avhämtning av mat
Mat hämtas på dessa platser:
·   Vasaköket, Landsgatan 32, Hedemora.
·   Smedby skola. Ring på kökets ingång mot vägen.
·   Jonsboskolan. Ring på dörren vid lastkaj.
·   Vikmanshyttans skola. Ring på vid varuintaget mot parkeringen.
·   Garpenbergs skola. Ring på vid lastkajen.

Kontakt
Har du skickat in en beställning som du av någon anledning vill avbeställa eller ändra eller om du har andra frågor så kontaktar du Lena Romlin 34271 eller Vasaköket 34316.