Matsalen

Martin Koch-gymnasiets matsal är öppen dagligen mellan kl. 11.00 och 13.00.

Måltiden är ett viktigt avbrott för att såväl tanka ny energi som för umgänge.
I skolans matsal har vi bl. a. satsat på trevliga salladsbufféer med rikligt utbud för att stimulera våra gäster att äta varierat och hälsosamt (och för att det är gott såklart!).
Vi lagar allt mat från grunden och på plats i Vasaköket. Vegetarisk lunch finns alltid som ett alternativ. Maten är till ca 30% ekologisk och allt kött är svenskt. Grönsaker och framförallt rotsaker köps in ifrån närområdet.

 Ytterkläder och mössor lämnas i skåpet eller hängs upp i korridoren utanför matsalen.

Alla elever under 20 år som är inskrivna i skolan äter utan kostnad i matsalen.
Fr.o.m. andra kalenderhalv­året det år den studerande fyller 20 år betalar eleverna själva sina skollun­cher. Lunchkuponger köps i cafetérian.

Smaklig måltid!

Vid frågor och funderingar är välkommen att kontakta:
Kökschef: Lena Romlin tel:  34271
Koststrateg: Petra Andersson tel: 341 93